Игралното облекло за момичета в балетната зала включва :

01/01/1970

Игралното облекло за момичета в балетната зала включва :

1. Балетно трико : изберете го 1 размер по-голямо от този на обикновените дрехи.Цветът му не е задължителен,но,ако е само едно,нека е розово или бяло.Децата изглеждат великолепно в тези цветове.За по-големите : черният цвят е класика и оптически изтънява фигурата.

2. Балетна поличка : не е задължителна,но е желателна.Тя може да се облича отделно.Често е пришита към трикото в някои модели.И двата варианта са много красиви.

3. Балетен чорапогащник : размерът му е универсален. Различава се от обикновения по високата степен на еластичност и здравина.Ако го ползвате само за балет,ще го имате 1-2 години.Цветът му е бледорозов или бял.

4. Балетни туфли : това са меките обувчици от памучен плат,които се шият по специална кройка.Позволяват изпълнение на движения с прихлъзване и осигуряват ресор на стъпалото при подскок.Цветът им е бледорозов или бял.При специална необходимост,могат да се закупят туфли в черен цвят или туфли от кожа.

5. Косите на балерините са прибрани в кок. За целта трябва да си набавите : ластик, черна /тъмнокафява / мрежичка, 10 фиби и 10 фуркета.Кокът се прави за всеки урок.Добре е да разполагате с резервни фиби и фуркети.

Назад